Середа, 13.12.2017, 18:40
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Сенча для сенчан (неофіційний сайт)

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 221
Календар свят
Грудень 2017
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода у Сенчі
Сенча
Статистика

Випічка несолодка - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Дозвілля » Кухня » Випічка несолодка (пиріжки, пироги, несолодка випічка)
Випічка несолодка
LanauДата: Четвер, 04.03.2010, 19:00 | Повідомлення # 1
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 184
Репутація: 0
Статус: Offline
Пирожки с капустой и мясом
В кастрюле подогрейте 0,5 л. кефира , растопите в нем 100 г маргарина, добавьте 2 яйца, 2 ст. л. сахара, 0,5 ч.л. соли, 1 пакетик дрожжей, муку. Хорошо вымесите тесто , поставьте в теплое место. Через час готовое тесто выложите на посыпанную мукой доску, раскатайте в жгут, разрежьте на кусочки, сделайте из них шарики, а через 5 мин раскатайте шарики в лепешки. На середину каждой лепешки положите начинку и слепите пирожки. Положите их на противень, смазанный маслом, защипом вниз, дайте им постоять 20 мни, смажьте теплым яйцом и выпекайте в духовке 40 мин при темп. 180-200 гр.
Начинка:
Поджарьте 0,5 кг капусты, 2 луковицы, 0,5 кг мяса. Все смешайте, посолите, поперчите.

Автор рецепта tvalentina

Прикріплення: 1214136.jpg(14Kb)
 
LanauДата: Неділя, 09.05.2010, 00:47 | Повідомлення # 2
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 184
Репутація: 0
Статус: Offline
Піца.
Нетрадиційні і не сенчанська страва, але...
Нам потрібне дріжджове тісто, я з ним не дружу тому роблю в хлібопічці по рецепту даному в книзі до неї ж.
1.2 мірної чайної ложки дріжджів,
300 г муки
1 ч ложка солі
0.5 ч ложки цукру
200 г води
45 хвилин пічка міситьтісто і потім я даю йому трохи підійти, хвилин 20-30
тісто можна зробити по власному рецепту, який у кожного найкраще виходить.
А доки тісто готується треба приготувати начинкую
1) 4 середніх розмірів помідори, очистити від шкірок ( ошпарити окропом і за декілька хвилин легко можна буде зняти шкірки) подрібнити на шматки, і тушкувати на сковорідці, додати 2-3 дрібно порізаних зубчики часнику, сіль, трохи цукру, перець за смаком. готувати 15- 30 хвилин, до утворення однорідної пастопдібної маси. Охолодити.
2) порізати дрібно гриби, обсмажити їх на сковорідці, додати трохи вина і тушкувати в вині хвилин 7-10, доки вино не википить. Остудити.
3) порізати шинку
4) відкрити баночу маслин і злити воду :-)
5) натерти сир на тертушці

Тепер розкачуємо тісто на листик, приблизно 7- 10 мм товщиною, обмазуємо тісто соусом, потім шарами викладаємо гриби, шинку, оливки, засипаємо сиром і випікаємо в попередньо розігрітій духовці до готовності тіста.

Перевіряємо бабусиним способом, проколовши сірником чи зубочисткою, якщо витягши зубочистку не залишається слідів тіста на ній - піца готова! Смачного!!!!

 
Форум » Дозвілля » Кухня » Випічка несолодка (пиріжки, пироги, несолодка випічка)
Сторінка 1 з 11
Пошук: