Четвер, 25.04.2024, 15:16
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Сенча для сенчан (неофіційний сайт)

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 243
Календар свят
Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода у Сенчі
Сенча
Статистика

Випічка Солодка - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Дозвілля » Кухня » Випічка Солодка (Торти,булочки, печиво)
Випічка Солодка
LanauДата: Неділя, 09.05.2010, 01:02 | Повідомлення # 1
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 185
Репутація: 0
Статус: Offline
Мамин "Тертий пиріг"
Є такий пиріг, який пахне дитинством. biggrin
Рецепт дуже простий
200 г маргарину або масла
2 яйця
1 склянка цукру( можна половину)
муки скільки візме тісто ( приблизно 3 склянки)
1 баночка варення з кислинкою, підійде смородинове, абрикосове, вишневе і т.п.

Маргарин розтерти з цукром, додати яйця, гарно розмішати і потроху вводити муку. Замісити тісто, воно повинно не прилипати то рук, і бути еластичним. Тісто розділити на 2 частини, одна з яких становить приблизно одну третю загальної кількості тіста. Її ж ми замотуємо в харчову плівку у кладемо в морозильну камеру. Хвилин на 30.

На листику розкачуємо тісто яке ми не клали в морозильну камеру, зверху його намазуємо варенням, дістаємо решту тіста і завдяки тому що воно добре охолоджене ми натираємо його на крупній тертушці зверху на шар варення, розприділимо рівномірно по всій площі пирога, і відправимо в духовку звилин на 30 при температурі 180 градусів, або до появи золотистого кольору верхнього шару натертого тіста.
Смачно як в дитинстві :-)

 
LanauДата: П`ятниця, 04.03.2011, 12:13 | Повідомлення # 2
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 185
Репутація: 0
Статус: Offline
Сирне печиво.
150 г масла або маргарина
150 г цукру
2 яйця
200 г сиру домашнього (творог)
1 ч.л. погашеної соди
200-250 г муки
70 г горіхів, цукатів, очищеного насіння
Спосіб приготування:
Масло або маргарин розтерти з цукром, додати яйця, гарно перемішати, додати сир - перемішати, додати гашену соду або розпушувач, муку.
Замісити некруте тісто.
Зформувати невеликі кульки, розплескати їх, викласти на засланий папером для випічки листик, зверху на кульках зробити заглиблення (щоб краще тримались горіхи), посипати печиво горіхами з цукатами, і випікати в розігрітій духовці до готовності (20-30 хв)
Увага! Тісто гарно підіймається, між викладеним печивом повинно бути досить місця щоб тісто "розійшлося".

Смачного!
Прикріплення: 4691564.jpg (37.4 Kb)
 
LanauДата: П`ятниця, 04.03.2011, 13:16 | Повідомлення # 3
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 185
Репутація: 0
Статус: Offline
Это сообщение пользователя tvalentina
И я делаю творожное печенье, но немого по-другому:
Ингридиенты чуть другие:
4 стакана муки,
400 гр маргарина,
400 гр творога.
"Производство":
пласт толщиной до 1 см. но я делала по 0,5
раскатываю до 3- 4 мм. , стаканом выдавливаю круги. Одной стороной "макаю" в сахар, складываю пополам, опять одну сторону в сахар, складываю опять пополам, опять в сахар, и на листик.
Запекать до золотистого цвета при темп. 180-200. Получаються четвертинки посыпаные сахаром. В-к-у-у-у-у-с-н-я-т-и-н-а
И очень быстро, кстати тесто можно впрок заготовить и в морозилке хранить.
 
LanauДата: Неділя, 11.12.2011, 20:29 | Повідомлення # 4
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 185
Репутація: 0
Статус: Offline
І знову на тему сиру домашнього - "Запіканка". Всим хто мають малих дітей - рекомендую, і дорослим рекомендую, дуже смачно!
500 грам сиру домашнього (творогу)
3-4 яйця
100 г цукру
2 ст.л. манної крупи
30 г масла
50 г родзинок
ванільний цукор
Спосіб приготування:
Яйця змішати з цукром та манною крупою, ванільним цукром, потім змішати з сиром, додати масло (нагріте до кімнатної температури, щоб було м"яким)додати родзинки.
Суміш має бути однорідною, краще змішувати міксером, тоді запіканка буде ніжною.
Змазати форму маслом, залити сумішшю (консистенція має бути трохи густіша нід на "оладки")
Випікати в духовці пери температурі 200 градусів, 20 хвилин, потім температуру знизити до 150 градісів і випікати до готовності (ще близько 20 хвилин).
Вживати охолодженою.
Я печу з вечора і на ранок до чаю страшна смакота biggrin
 
LanauДата: П`ятниця, 19.10.2012, 18:40 | Повідомлення # 5
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 185
Репутація: 0
Статус: Offline
Манник "Смак дитинства".Народженим в СРСР присвячується.

Інгридієнти:
1) манна крупа 2 стакана (стакани 200 грамові)
2)кефір 500 млл
3)4 яйця
4)1 пачка маргарину
5) 1 ч л соди
6)1 ч л оцту столового
7)2 стакана цукру (сткани 200 грамові)
Родзинки, горіхи, мак, цукати за смаком.

Спосіб приготування:
Ману крупу змішати з кефіром і дати постояти близько 2 годин.
Розтопити маргарин, змішати з цукром, остудити, змішати з яйцями, додати кефірно-манну суміш, 1- 1.5 ч.л соди погасити оцтом столовим, дотати в тісто.
Додати горішки, ізюм, розмочений мак, все гарно перемішати і висипати суміш на змазаний маргарином листик.
Випікати в розігрітій духовці до готовності, приблизно 30 хвилин. ( температура 180-200 градусів)
Смачного!
Прикріплення: 7914947.jpg (53.9 Kb)
 
Форум » Дозвілля » Кухня » Випічка Солодка (Торти,булочки, печиво)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: