Середа, 13.12.2017, 18:48
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Сенча для сенчан (неофіційний сайт)

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 221
Календар свят
Грудень 2017
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода у Сенчі
Сенча
Статистика

Закуски - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Дозвілля » Кухня » Закуски (гарячі закуски, холодні закуски)
Закуски
LanauДата: Понеділок, 22.02.2010, 16:37 | Повідомлення # 1
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 184
Репутація: 0
Статус: Offline
Баклажани під сиром
Інгридієнти:
баклажани,
помідори,
сир твердий,
майонез,
часник,
сіль, перець,
олія.
Спосіб приготування :
Баклажани помити, зняти плодоніжки, порізати вздовж шматочками завтовшки 5-7 мм. Посолити і затишити на 5-20 хвилин, щоб вийшла гіркота.
Промити в холодній проточній воді. Підсмажити на оліі з обох сторін до золотистого кольору.
Помідори порізати тонкими кружальцями.
Часник пропустити через часникодавку або дрібно нарізати.
Взяти глибоку каструлю для мікрохвильової печі, викласти на дно шар підсмажених баклажанів, потоім шар помідорів, додати трішки часнику, перемазати майонезом. Потім знову шар баклажанів, помідорів, трохи часнику і майонез. І т.д.
В кінці притрусити верхній шар майонезу тертим твердим сиром.
Готувати в мікрохвильовій печі при потужності 600 близько 7-10 хв ( залежить від печі)
Сир повинен гарно розплавитись, але не пересушитись.
Замість мікрохвильової печі можена те ж саме зробити в духовці, запікати до появи золотистої кірки.
Смачного.
 
LanauДата: Субота, 28.05.2011, 09:25 | Повідомлення # 2
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 184
Репутація: 0
Статус: Offline
Не знаю наскільки це закуска, але літнім суботнім ранком кращого сніданку годі придумати :-)))
Оладки кабачкові.
Інгридієнти:
1 кабачок (середній)
1/2 морквини
2 яйця
мука приблизно 150г
3-4 шампіньона (можна без них)
сіль та перець за смаком
Спосіб приготування:
Натерти моркву та кабачки на середній тертушці, гарно змішати з яйцем та порізаними дрібно грибами, додати сіль, перець, муку.
Маса повинна бути консистенції густої сметани, або "як на оладки",
формуемо ложкою оладки і смажимо на розігрітій сковорідці.

Смачного!!! І гарного настрою на весь день. biggrin
 
Форум » Дозвілля » Кухня » Закуски (гарячі закуски, холодні закуски)
Сторінка 1 з 11
Пошук: