Середа, 13.12.2017, 20:39
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Сенча для сенчан (неофіційний сайт)

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 221
Календар свят
Грудень 2017
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода у Сенчі
Сенча
Статистика

Десерти - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Дозвілля » Кухня » Десерти (тістечка, желе, крем брюле)
Десерти
LanauДата: Субота, 05.01.2013, 22:08 | Повідомлення # 1
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 184
Репутація: 0
Статус: Offline
Зимовий десертКрем-брюле
Інгридієнти:
1)Вершки 30% 1 л.
2)Яйця куряці 10 шт. (потрібні тільки жовтки)
3)Цукор 150 г
4)Ванільний цукор
Спосіб приготування:
Вершки підігріти на вогні (не кипятити);
Білки відділити від жовтків, 10 жовтків ретельно змішати с цукром (білки можна використати в іншому рецепті, наприклад "Безе")
В теплі вершки помалу ввести жовтки з цукром, ретельно перемішати, але не збивати, щоб не будо повітряних кульок на поверхні.
Розлити в порціонні керамічні форми для крем брюле, або в одну велику керамічну форму. Форма має бути з не дуже високими бортиками. Формочки поставити в велику заповнену гарячою водою форму, і випікати у розігрітій духовці при температурі 160 грдусів 30-40 хвилин, або при температурі 100% приблизно годину (поверхня повинна стати золотистого кольору). Десерт охолодити (від 4 годин в холодильнику)перед подачою поверхню слід посипати цукром (не дуже густо) і поставити в духовку під гриль на 3 хвилини, щоб десерт розігрівся, а цукор карамелізувався і зявилась "цукрова хрумка кірка". Подавати на стіл.
Смачного :-)
 
Форум » Дозвілля » Кухня » Десерти (тістечка, желе, крем брюле)
Сторінка 1 з 11
Пошук: