Неділя, 22.10.2017, 17:24
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Сенча для сенчан (неофіційний сайт)

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 221
Календар свят
Жовтень 2017
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода у Сенчі
Сенча
Статистика

Гарніри - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Дозвілля » Кухня » Гарніри (другі страви та гарніри)
Гарніри
LanauДата: П`ятниця, 26.04.2013, 17:45 | Повідомлення # 1
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 184
Репутація: 0
Статус: Offline
Квасоля з овочами «По Засульському»:
Інгридієнти:

1)      2 склянки квасолі

2)      1 морквина (велика) + перець болгарський (якщо є)+ капуста (якщо є) + помідори чи томатний сік чи томатна паста

3)      1 цибулина (середня)

4)      4 ст. ложки олії

5)      Сіль та перець за смаком

Спосіб приготування :

1)      Замочити квасолю на 10-12 годин (це активує  сім’ядолі, (фактично починається пророщування) завдяки чому ми засвоїмо більше поживних речовин)

2)      Після замочування квасолю промити, поставити варитись у чистій воді, після закипання варити на повільному вогні близько години (до готовності)

3)      Порізати цибулю, підсмажити на олії до золотистого кольору

4)      Почистити, потерти на великій тертушці моркву, додати на сковороду де смажиться золотиста цибуля. (Якщо є болгарський перець, подрібнити і відправити до моркви, теж саме з капустою, дрібненько на шинувати і все протушкувати на сковорідці до напівготовності.

5)      Коли квасоля зварилась, змішати її з тушено-смаженими овочами, додати томатний сік, ( або розведену водою томтну пасту, якщо ви хочете використати свіжі помідори. Їх треба додавати до овочів, що тушкуються  в пункті 4.), посолити по перчити за смаком і готувати ще 7-10 хвилин.

Ця страва дуже поживна і корисна.

Смачного.

 
 
LanauДата: П`ятниця, 26.04.2013, 18:00 | Повідомлення # 2
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 184
Репутація: 0
Статус: Offline
Тушкований буряк «Довголітній» (найкраще на сніданок)

       Інгридієнти на 2 особи:

1)      червоний столовий буряк 500 гр. (якнайкращий, від цього залежить смак страви)

2)      цибуля середня : 2 шт

3)      помідори : 2-3 шт (середні)*

4)      4 ст. ложки олії

5)      сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

1)      буряк почистити і натерти на великій тертушці, тушкувати на олії до готовності (близько 20 хвилин)

2)      цибулю почисти, дрібно порізати і піджарити до золотистого кольору окремо на сковорідці

3)      помідори порізати дрібно і додати до цибулі, після того як вона стане золотистого кольору. Тушкувати 5 хвилин

4)      заправити буряк цибулино-томатною заправкою, яку ми приготували, перемішати, посолити, поперчити і потримати на вогні ще 5 хвилин, тушкуючи.

*якщо немає помідорів, можна додати томатний сік або томатну пасту, але не багато

Страва готова.  Смачного.  Найкраще смакує на сніданок. Від того наскільки смачні і солодкі буряки ми використовуємо, буде залежати смак страви, тому вибираємо найкращі і найсмачніші smile
 
LanauДата: Середа, 17.12.2014, 00:16 | Повідомлення # 3
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 184
Репутація: 0
Статус: Offline


Бурякові котлетки:

Інгридієнти:
Буряк -800 гр
цибуля- 1 середня цибулина
мука - 3 ложки
яйце - 1 шт
Спосіб приготування:
Столовий буряк відварити, потерти на тертушці або подрібнити у бленері. Потерти цибулину, змішати цибулю, буряк і яйце. Має бути суміш не надто густа "як на деруни".
За допомогою ложки викладаємо на розігріту з олією сковорідку котлетки, просмжуємо з обох боків по 1,5 -2 хвилии.
Страва смачна і корисна.
Смачного!
Прикріплення: 8119652.jpg(95Kb)
 
Форум » Дозвілля » Кухня » Гарніри (другі страви та гарніри)
Сторінка 1 з 11
Пошук: