Lanau | Дата: Субота, 05.01.2013, 22:08 | Повідомлення # 1 |
![Lanau](/avatar/80/5302-015699.jpg) вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 185
Статус: Offline
| Зимовий десертКрем-брюле Інгридієнти: 1)Вершки 30% 1 л. 2)Яйця куряці 10 шт. (потрібні тільки жовтки) 3)Цукор 150 г 4)Ванільний цукор Спосіб приготування: Вершки підігріти на вогні (не кипятити); Білки відділити від жовтків, 10 жовтків ретельно змішати с цукром (білки можна використати в іншому рецепті, наприклад "Безе") В теплі вершки помалу ввести жовтки з цукром, ретельно перемішати, але не збивати, щоб не будо повітряних кульок на поверхні. Розлити в порціонні керамічні форми для крем брюле, або в одну велику керамічну форму. Форма має бути з не дуже високими бортиками. Формочки поставити в велику заповнену гарячою водою форму, і випікати у розігрітій духовці при температурі 160 грдусів 30-40 хвилин, або при температурі 100% приблизно годину (поверхня повинна стати золотистого кольору). Десерт охолодити (від 4 годин в холодильнику)перед подачою поверхню слід посипати цукром (не дуже густо) і поставити в духовку під гриль на 3 хвилини, щоб десерт розігрівся, а цукор карамелізувався і зявилась "цукрова хрумка кірка". Подавати на стіл. Смачного :-)
|
|
| |
Fury | Дата: П`ятниця, 27.04.2018, 00:21 | Повідомлення # 2 |
![Fury](/avatar/00/00/09000778.gif) Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Статус: Offline
| верно
|
|
| |