Понеділок, 06.05.2024, 17:30
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Сенча для сенчан (неофіційний сайт)

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
ФК СЕНЧА [41]
Новини футболу
Новини [109]
Всі новини Сенчі та околиць.
Пошук
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 243
Календар свят
Травень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода у Сенчі
Сенча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Лютий » 23 » Вітаємо з Днем Захисника Вітчизни!
14:21
Вітаємо з Днем Захисника Вітчизни!

Дорогі чоловіки, вітаємо Вас з Днем Захисника Вітчизни!

23 лютого ми святкує День захисника Вітчизни. В цей урочистий день вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму. І цього зв'язку не порушать навіть найбільші зміни в сучасному світі. Ми були і є свідками радикальних змін, які відбуваються і в нас, і в усьому світі. По-іншому живе й наше суспільство. Але не можна забувати, відкидати все те, що цьому передувало. Священною є пам'ять про нашу перемогу і про тих, хто її виборював і платив найдорожчою ціною.

Всі ті, хто носить почесне звання захисника Вітчизни уособлюють всі етапи розвитку нашого славетного війська: ті хто вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у так званих локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу.

Користуючись нагодою, хочемо привітати Вас з Днем захисника Вітчизни, побажати міцного здоров'я, щастя, творчої наснаги і успіхів в нелегкій праці захисника Батьківщини.


Адміністрація сайту.

.
Переглядів: 658 | Додав: Lanau | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 7
7 дірка від бублика  
0
а я не знало

6 Світлана  
0
Для бублика.
Наш сенчанський кореспондент, що у вирі пдій, давно вже не присилав статті, нажаль оскільки нема очевидців, або орчевидці не активні, інфоприводи для новин втрачаються.
Якщо є коротка інфо, надішліть мені lanau@ukr.net я опишу і розміщу.
Це доречі не тільки для бублика, заохочую всих присилати інформацію, ми сами творимо свої новини. Також зареєстровані користувачі можуть самостійно додавати новини на сайті. Дякую :-)

5 бублик  
0
дірці від бублика! Так, був вечір вшанувуння ветеранів-інтернаціоналістів!!!

4 Світлана  
0
Геннадію, дякую за слушний коментар, якщо ви маєте змогу надати сайту фото, які ви вважаєте коректними і придатними для того, щоб бути у привітанні Сенчан зі святом, будь ласка надішліть через рубрику "зворотній зв'язок", будемо дуже вдячні. І взагалі, ініціативи тільки вітаються, якщо хтось має змогу надсилати фото, чи матеріалі про Сенчу, для Сенчан, будь-ласка надсилайте або самостійно розміщуйте, є така можливість у зареєстрованих користувачів. Сайт створений для того, щоб ми всі його заповнили цікавим матеріалом. Це наш спільний діалог і спільна робота. Якщо ж це просто критика заради критики, краще не треба, приймається тільки конструктивна з вашим баченням вирішення проблем.

3 Геннадий  
0
Яке в1дношення ми маемо до гвинт1вки М-16, що на зн1мку? Та до НАТОвсько1 форми?

2 дірка від бублика  
0
а шо був концерт?

1 бублик  
0
А про "афганський" концерт?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]