Четвер, 02.05.2024, 08:52
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Сенча для сенчан (неофіційний сайт)

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
ФК СЕНЧА [41]
Новини футболу
Новини [109]
Всі новини Сенчі та околиць.
Пошук
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 243
Календар свят
Травень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода у Сенчі
Сенча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 04

Загальновідомо, яку важливу роль у житті людини має професійна діяльність, особливо коли професія обрана за покликом серця. Відсутність професійної підготовки або невідповідність її рівня потребам ринку праці означає зменшення шансів на працевлаштування, на підвищення добробуту та активне соціальне життя.

Для осіб з обмеженими фізичними можливостями шлях до професійного успіху ускладнений не лише вадами здоров’я, але й соціальними та психологічними проблемами, які завжди супроводжують хворобу чи травму, що породжують інвалідність. Тому одним з напрямків комплексного вирішення цих проблем є професійне навчання інвалідів робітничих професій у спеціалізованих реабілітаційних закладах.

Такий заклад майже 9 років працює в місті Лютіж, неподалік від  Києва.

Всеукраїнський центр професійної реабілітації інвалідів здійснює професійну реабілітацію інвалідів 1–3 груп працезда ... Читати далі »

Переглядів: 626 | Додав: Lanau | Дата: 04.12.2010 | Коментарі (0)

29 листопада 2010 року в малій залі Лохвицької райдержадміністрації відбувся круглий стіл на тему: «Ідеї молоді – шлях до справжнього громадянського суспільства». За круглим столом дискутували представники студентського самоврядування, шкільні активісти, лідери громадських та керівники державних організацій. Круглий стіл відбувся напередодні Міжнародного дня волонтера. Учасники говорять про свою участь у заході, як можливість повчитися та отримати більшу мотивацію і зацікавлення у громадській та волонтерській діяльності. Дискусія допомогла більшості у плануванні і проведенні різноманітних акцій. Молодь навчилась планувати свої дії, вдосконалила уміння робити з колективом, у команді, щоб згодом спільно з друзями самотужки реалізувати свій власний захід чи проект. Одним із таких прикладів є проект «Будуємо майбутнє разом», що реалізується ПОМГО «Твій Світ» та підтримується Фондом сприяння демократії Посольства США. Це навчальна програма підтримки мол ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: Lanau | Дата: 04.12.2010 | Коментарі (0)

Голова Лохвицької райради Любов Кіревська вболіває за оптимізацію медичних закладів. За її словами, зараз дуже актуальною є проблема реорганізації і реформування галузі медицини, коли збиткові дільнічні сільські лікарні потребують перепрофілювання.

Найближчим часом, половину двоповерхової будівлі лікарні у с. Лука Лохвицького району трансформують під соціальний будинок для престарілих одиноких людей (для 15-50 людей).

Фінансуватимуть заклад з державного та місцевого бюджетів. За словами Кіревської, запрацює він наступного року.

Кошти від переконання районного бюджету, яких налічується більше 100 тисяч гривень, насамперед, спрямовують на ремонти шкіл, лікарень та інші потреби соціальної сфери.

До речі, на останній сесії за кандидатуру Любові Кіревської проголосувало 41 з 42 депутатів. Вона є представником Партії регіонів.

Заступником голови Лохвицької райради обрали Валентина Черевка (ВО «Батьківщина ... Читати далі »

Переглядів: 608 | Додав: Lanau | Дата: 04.12.2010 | Коментарі (0)

Мешканець села Н. Будаківка Лохвицького району декілька років обкрадав місцеве управління експлуатації газу, вільно користуючись державними ресурсами природного газу.

Законспіровану врізку сельчанина дільничні інспектори районної міліції викрили 5 листопада цього року. 47-річний безробітний з’єднався з трубою за допомогою шлангу, прокладеного від приватного будинку до газопроводу.

Наразі експерти встановлюють сукупну суму збитків, завданих Лохвицькому управлінню експлуатації газу незаконними діями «недобросовісного користувача». На підставі висновків експертизи буде вирішено питання про притягнення винахідливого сельчанина до кримінальної відповідальності за крадіжку (стаття 185 Кримінального кодексу України).

Автор: ВЗГ ГУМВС України в Полтавській області


http://www.exo.in.ua/?page=new&id=1363 ... Читати далі »
Переглядів: 537 | Додав: Lanau | Дата: 04.12.2010 | Коментарі (0)