Понеділок, 29.04.2024, 09:40
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Сенча для сенчан (неофіційний сайт)

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
ФК СЕНЧА [41]
Новини футболу
Новини [109]
Всі новини Сенчі та околиць.
Пошук
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 243
Календар свят
Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода у Сенчі
Сенча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Липень » 6 » «Безпечне довкілля – здорова нація».
13:31
«Безпечне довкілля – здорова нація».

Олександр Панченко: «Безпечне довкілля – здорова нація». 5 липня 2011 року відбулися дві небуденні й дуже вимовні події у громадському житті нашого полтавського краю. Мешканці двох великих сіл на Лохвиччині - Сенча (Кононівка) (це вже вдруге, бо перші обговорення з подібним результатом відбулися ще 4 грудня 2009 року) та Вирішальне внаслідок публічного обговорення повідомили про своє негативне рішення щодо запланованих чи не найпотужнішим газодобувним підприємством області ГПУ«Полтавагазвидобування» збільшення шкідливих викидів у атмосферне повітря поблизу цих двох населених пунктів. Як і раніше, у цих двох заходах участь їх ініціатор, директор правозахисного агентства, заступник голови Полтавської обласної організації ВО «Свобода», місцевий адвокат Олександр Панченко, який у своїх виступах на зібраннях наголосив на неухильному дотриманні усіма суб’єктами господарювання двох засадничих норм Конституції України – 1) щодо власності українського народу на надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси (ст.13 Конституції України) та 2) гарантування державою прав кожного українця на безпечне для життя і здоров’я довкілля, коли кожному має бути забезпечено право вільного доступу до інформації про стан навколишнього середовища, як також право на вільне поширення такої інформації, яка жодним чином не може бути засекреченою (ст.50 Конституції). Натепер, думається, стало усім ясно, що ті, хто на словах опікується буцімто державними (чи б то пак – «народними»?!) інтересами щодо збільшення видобутку газу (який, до речі, не є дешевшим для нас, мешканців місцевостей, де добувається його левова частка), насправді хочуть зробити з усього нашого регіону безлюдний острів, де не буде українського люду, оскільки смертність, з огляду не негативні впливи шкідливих викидів від небезпечних виробництв є у нас чи не найвищою. Ми, в свою чергу, дуже пишаємось своїми земляками, за їх активну життєву позицію, інакше кажучи - за тиху боротьбу й безкомпромісний спротив у змаганні із забруднювачами природного середовища, за своє життя-доживання у безпечному довкіллі на рідній українській землі. Це якраз вони, наші земляки з Сенчі та Вирішального, не дали додати ще кілька десятків тон різної гидоти до тих сотень тисяч тон, які вже падають на голови та потрапляють у легені наших земляків кожного року, майже по 7 тон (!) на кожну людину. ВО «Свобода» наголошує, що український народ в провінції поволі пробуджується, бо хоче жити на СВоїй, БОгом Даній землі, за умов безпечного довкілля та з людськими умовами для існування своїх дітей та онуків. Пресова служба Лохвицької районної організації ВО "Свобода” (Полтавська область)

Переглядів: 1046 | Додав: Lanau | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 12
11 Гнат  
0
Бачу заїло.
Але нічого особистого.
Ви мене не вірно зрозуміли, хоча самі багато в чому зізнались.
Припиняю безплідну дискусію.

12 Lanau  
0
Звичайно, якби вашого тата чи маму безпідставно, поливали брудом, вам було б також не дуже радісно. Я можу це списати хіба що на недостатню персональну обізнаність. Якщо нічого особисто - добре, якщо щось особисте пишіть краще листом, моя пошта є на сайті, або особисто проговоріть, не треба тримати в собі образ, я за конструктивний діалог. Справа в тому що, ті якими ви не задоволені сайт цей не читають повз адресата проходить інформація.

8 Соломія  
0
Гнате, в тебе точно все гаразд?:-) Я щаслива в шлюбі, щодо управління в Сенчі в тебе якась перекручена інформація, як і все що ти пишеш, "Свободівці" точно не будуть раді такому ПіАру...

7 Гнат  
0
Та як може серце бути м'яким? Й до кого? Коли довкруги правлять мокскалі й жиди.. та їхні жополизи-хруні?... У тому числі й Сенчі... різні там гмУрики й залЯські... Гидота... А інші - малі діти - таких же малих батьків... Ворюги, та й годі, - ось в чому суть, хвора ти наша на голову... пані чи панно.. Давай чеши заміж, хоч за когось, поки не пізно... Та чи візьмуть?

9 Lanau  
0
Гнате, я вже попередила вас щодо поведінки на сайті в коментарях до оголошення про футбол, будь-ласка прислухайтесь.

10 nikol  
0
Шановний, Гнат!

Мені дуже шкода, що у вас щось не склалося в житті, й Ви вважаєте винними москалів та жидів. Мені не відомо, хто в усьому винен, але я завжди вважала, що ми самі будуємо своє життя. Я не зовсім розумію, в чому винен мій батько - Володимир Гмиря? Він завжди трудився - й повірте у нашому житті - не завжди були гарні часи. Можливо така думка склалася тільки тому, що він ніколи нікому не жалівся, що йому так важко, а щось робив, щоб виправити ситуацію. І я горжусь тим, що він ніколи не здається, навіть коли у нього труднощі. Мені неприємно читати тут таке про нього, тим паче, що себе Ви не називаєте.
Тому закликаю Вас бути трохи толерантнішим до людей, які заходять на сайт.
Дякую. Людмила Гмиря

6 Соломія  
0
Кумедний ти Гнате, бажаю щоб серце твоє помя"кшилось і думки просвітліли, бо через агресію на світ, ти суть не відчуваєш.

5 Гнат  
0
Соломійко, твоя меМодика тут не спрацьовує, учись писати грамотно та без помилок, - й не ховайся за вузькою спиною батяні кАмбАтА ..Гм..Гм.. Гм... Люби не лише ВО "Свобода", але й волю...

4 Соломія  
0
Гнате, я помітила що "Свобода" здатна, кричати які всі решта погані, і сіяти паніку. Якщо в цьому сила партії, мені нічого коментувати. "Сила" має давати сили і натхнення людям, віру в себе, а не відбирати їх. Така моя думка, а поливати брудом інших - це гарна мемодика для слабаків. Сильний до такого не опуститься. Буде чисте серце і ясні думки - буде у вас все гаразд, і люди підуть, Сенчани ж не темні, вам так тільки здається ;-)

3 Гнат  
0
А хто зробив будь що? Крім ВО "Свобода"? Га? Де твої хоча б такі, гнилі сили, Соломіє... Немає ні від кого навіть слів, лише смердить... Аля-залЯський, чи гмЕря батяня кАбат? Дурбецали разом з пЄчуком - ворюгою...

2 Соломія  
0
Всі "сили" по суті своїй однаково гнилі, всі працюють на задоволенн свого его та амбіцій, слухання провели, молодці, а результат реальний буде? Чи це просто для піару ,що ось ми такі молодці, читайте про нас частіше, голосуйте. Більше справ, менше слів.

1 Гнат  
0
Свободівці - молодці, це єдина сила українців!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]