Субота, 27.04.2024, 06:13
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Сенча для сенчан (неофіційний сайт)

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
ФК СЕНЧА [41]
Новини футболу
Новини [109]
Всі новини Сенчі та околиць.
Пошук
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 243
Календар свят
Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода у Сенчі
Сенча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 3 » В Сенчу прийшов інтернет
18:13
В Сенчу прийшов інтернет

В кінці минулого року в Сенчі зявився Інтернет, відповідна інформація зазначена на сайті компанії "Укртелеком".

Відразу два села в Лохвицькому районі Полтавської області отримали доступ до «всесвітньої павутини». Соціальні об'єкти, мешканці та представники бізнесу сіл Вирішальне і Сенча з перших днів активно підключаються до послуг оператора. В цілому користуватися безлімітним інтернетом від Укртелекому зможуть близько 500 нових клієнтів.

Появі інтернету в цих населених пунктах максимально сприяли представники місцевої влади, громад та підприємці. Першими клієнтами стали бібліотека і Будинок культури у Вирішальному, а в Сенчі вже забезпечена інтернетом місцева школа. Ведуться роботи з підключення інших соціальних об'єктів.

«Ми дуже чекали появи інтернету і зі свого боку надавали повне сприяння Укртелекому. Я пишаюся, що спільними зусиллями забезпечили нашому селу нові можливості для розвитку», – розповідає сільський голова с. Вирішальне Ганна Циб.

Висока зацікавленість мешканців невеликих населених пунктів у появі в них інтернету є підтвердженням актуальності стратегії Укртелекому, спрямованої на розширення географії надання послуг. Оператор і надалі буде активно забезпечувати доступом до мережі нові українські селища і села.

Зараз оператор надає послуги безлімітного інтернету в Полтавській області вже в 45 населених пунктах, включаючи невеликі селища і села. До кінця року заплановано розширення інтернет-покриття ще на кілька населених пунктів у різних районах області.

Нагадаємо, що в першому півріччі 2014 року Укртелеком забезпечив безлімітним інтернетом 44 нових населених пункти в 16 областях України.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/

Категорія: Новини | Переглядів: 473 | Додав: Lanau | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]