Середа, 24.04.2024, 22:39
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Сенча для сенчан (неофіційний сайт)

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 243
Календар свят
Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода у Сенчі
Сенча
Статистика

Страви з риби - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Дозвілля » Кухня » Страви з риби (смачна рибка, сьомга, лосось в духовці)
Страви з риби
LanauДата: Понеділок, 22.02.2010, 16:35 | Повідомлення # 1
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 185
Репутація: 0
Статус: Offline
Сьомга запечена в духовці.
Інгридієнти:
стейки сьомги,
лимон,
біле вино,
сметана,
олія (бажано оливкова)
Спосб приготуання:
Стейки сьомги добре промити, посолити і залити білим вином, маринувати від 15 хв до 2 годин ( дивлячись скільки є часу:-)
На добре розігріту сковороду, налити трохи олії і швидко обжарити з обох боків стейки, (30 секунд з кожного боку, щоб риба тільки побіліла)
Обжарені стейки викласти на листик для духовки і залити білим вином до половини висоти стейка. ( Можна тим самим вином в якому маринувалась риба)
На кожен стейк зверху полити сметану.
Листик поставити в добре розігріту доховку.
Запікати 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Подавати на стіл з лимоном.
Смачного !
 
RVДата: Четвер, 29.04.2010, 14:43 | Повідомлення # 2
настоящий полковник!!!
Група: Друзья
Повідомлень: 14
Репутація: 0
Статус: Offline
А где рецепт простой ухи? А то семга, семга....

Повідомлення відредагував RV - Четвер, 29.04.2010, 14:43
 
LanauДата: П`ятниця, 19.11.2010, 13:30 | Повідомлення # 3
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 185
Репутація: 0
Статус: Offline
В кожного свій рецепт ухи, наш сімейний такий:
Беремо рибу ( яку зловили):-)
Чистимо, ретельно миємо( звільняємо від жабр).
Потрібна також цибулина,
3-4 картоплини, сіль, перець і зелень.
Якщо комусь довподоби уха з кислинкою - треба лимон.

Рибу ( всю яка є для ухи,) ділимо на 2 частини,
в киплячий окроп засипаємо першу частину риби, готуємо 7-10 хвилин і виймаємо, в готовий рибний бульон кладемо порізану картоплю( і звичайно почищену), цибулину цілу( помиту і очищену від шкірок)
через 15 хвилин коли картопля майже готова кладемо 2 порцію риби, готуємо 10 хвилин, додаємо рибу, що зварили раніше, сіль, спеції, зелень - 2 хвилини і знімаємо з вогню.
Смачного!

 
LanauДата: Четвер, 18.10.2012, 18:18 | Повідомлення # 4
вище тільки небо ;-)
Група: Администраторы
Повідомлень: 185
Репутація: 0
Статус: Offline
Скумбрія запечена в духовці.

Рецепт розрахований на 4-6 осіб
Інгридієнти:
1)2-3 скумбрії (з розрахунку 1/2 тушки риби на 1 людину)
2)2 цибулини
3)сіль
4)перець
5)великий лимон
6)соєвий соус за бажанням
Спосіб приготування:
Скумбрію розморозити і почистити від нутрощів, гарно помити.
Посолити, поперчити, збризтути соком 1 лимону, соевим соусом (2-3 ложки, але кількість солі зменшити, якщо будете використовувати) герно перекласти знизу, зверху, в середині цибулею і залишити маринуватись близько 2 годин. (можна і зразу готувати, а можна маринувати цілий день, смак відрізніється, але смачно завжди :-))
Кожу рибину загорнути у фольгу, викласти на решітку в духовіц і запікати до готовності при температурі 180 градусів. (приблизно 20 хвилин повністью закритою, потім розгорнути вурхню частину фольги і запікати ще 10 хвилин, щоб підрумянилась.
Прикріплення: 7442725.jpg (87.9 Kb)
 
Форум » Дозвілля » Кухня » Страви з риби (смачна рибка, сьомга, лосось в духовці)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: